Omdömen

- När gud blev för upptagen så skapade han Niclas Carlson /Sven K, Gävle

Facebook 11 feb Det finns ingenting i jämförelse med smärta! Det tar all ens fokus. Men så finns det änglar för att lindra!! - Tack Niclas Carlson för att du gör mitt liv uthärdigt!

Facebook 20 jan Hej Niclas! Jag vill bara höra av mig och berätta att det du gjorde igår gjorde susen på mig alltså! Idag körde vi tempoträning/tävling 3*3 km. Jag kunde för första gången på över en månad, få ut allt jag hade i spåret. Vilket tryck. Min tränare sa också att det var bättre än vanligt! Tack för att du släppte min rygg fri ; ). Jag har dock fortfarande ont på vänster sida av nacken. Jag är stel i nacken också men det kanske lägger sig om någon dag? Jag hoppas det. Ha en bra kväll! /mvh J.Olsson

Facebook 17 juli Jag krossade två ryggkotor för ett antal år sedan och skulle få tillbringa resten av mitt liv i rullstol. Jag har sällan några problem, men när jag har det trollar fan Niclas bort det. Helt grym!!

(Kerstin S)

Facebook 1 juni Niclas är stor, stark, proffsig och snäll. Precis vad jag behöver (Maj F)

Facebook 9 maj En rygg kan helt enkelt inte kännas bättre än min. Tack Niclas (Jonas P)

Facebook 28 mars Nu har jag inte ont i ryggen mer tack vare Niclas Carlson i Gävle (L.M)

Facebook 14 jan Hade jag inte varit hos kiropraktor Niclas Carlson igår så vet jag inte hur det hade gått. Idag är jag nästan helt återställd (Viola A)

Facebook 11 nov Toppen Niclas. Vilken produkt du levererar. Världsklass!! (M.B)

Facebook 13 okt Tack, jag är smärtfri i ryggen nu. Det gör gott för humöret. Jag har haft ryggsmärta sedan jag slutade med simning i 15 års ålder. (Niclas 41 år)

Facebook 10 okt Tack för i går x 2, det är ovärdeligt att få din hjälp (Per)

Facebook 11 sept Vill bara tacka för ett bra bemötande när jag som bäst behövde det. Nu vet jag att jag törs åka och att det kommer att gå bra. Du är min räddare i nöden (Mats)

Facebook 17 aug Helt jävla supernöjd efter Cykelvasan (Niclas B)

Facebook 7 juli Kära Niclas, Är så innnerligt tacksam. Finner inga ord som är tillräckliga. Du hjälpte mej på en gång. Du kan de som andra inte kan (Malin)

Facebook 4 juli Känner stor tacksamhet till världens bästa kiropraktor som hjälpt mej få ordning på min värkande nacke och rygg. Efter månader av sömnlösa nätter och värk dagtid så är jag mer eller mindre återställd efter ett besök hos Niclas. Du är fantastisk på det du gör (Johanna S)

Facebook 25 juni När det smäller till i ryggen går man till Gud på Niclas Carlsons kiropraktik (Anna-Carin S)

Facebook 15 maj Tusen tack för din oerhört professionella hjälp idag. Det känns, helt ärligt, mycket bättre. Jag köper helt din bedömning. Du är bäst helt enkelt !! (Anna K)

Facebook 30 januari: Niclas Carlson -the one and only. Han kan allt och lite till (Maria)

Facebook 28 januari: Niclas i Gävle. Han är grym. Han hjälper även cirkusgymnasiet. Har gått till honom flera gånger och alltid nöjd

Facebook 18 december: -På tal om fina människor, en mycket fin person som hjälpt mej vid tusentals tillfällen både fysiskt och psykiskt har ny en helt ny grej på gång där jag fått chansen att medverka, mer info kommer när det är dags men kul ska det bli!! Tack Niclas Carlson världens bästa kiropraktor för att jag får vara en del av ditt projekt!!! (Maria)

Rejta 2 september: Till den bästa!

-Du vet vad du pratar om, ger fantastiska resultat. Du är bäst helt enkelt! Om man går till dej är man i trygga händer. Stort tack för att du hjälpt så många, att kunna fortsätta ha ett aktivt liv (Malin)

Facebook 28 augusti: Tips -har du problem med din kropp, muskler, kotor, brosk, nerver, etc. Ta kontakt med Niclas Carlson. Bäst. Bäst. Bäst (Birgitta P)

Facebook 7 augusti: har knappt kunnat gå. Känns redan bättre sedan skicklige kiropraktorn Niclas Carlson gudskelov knycklat ihop mig. (Robert R)

Facebook 2 augusti: Naveln har hittat till mitten igen ???? Tack Niclas C! (Karin H)

Facebook 28 juli: Boka tid hos Niclas Carlson! Han är som en magiker å fixar allt (Fredrik H)

Facebook 7 juli: Första löppasset sen Niclas Carlson fixade min andning. Jag flyger fram. Evigt tacksam (Malin)

Facebook 4 maj: han är en grym (den bästa) kiropraktorn som lappar i hop en varje gång (Johan)

Rejta 2 februari: Grattis till ett bra jobb. Läste på webben att du inte bara är världens bästa kiropraktor. Du är också världens bästa coach. Jag känner mej helt återställd och jag är glad att jag har träffat dej. Du är världens bästa !!! (P.Hansson)

Facebook 29 December: Efter 4 månaders väntan fick jag svaret vad det var för fel på min fot. Ett ligament var av. Men tack vare Niclas så har jag ingen smärta eller nått kan gå helt normalt. Foten hade låst sig men det fixa han. Så nu får kroppen själv läka ihop så blir jag nog 95% igen (Mikael B)

Rejta 28 December: Tack för hjälpen. Nu kan vi äntligen börja se framåt. Suverän hjälp med ryggen när nöden var som störst. Jag har varit på många ställen. Du är lätt den bästa (Millas man)

GD 22 December: En blomma till Kiropraktor Niclas Carlson som utför mirakel med min rygg. Du är bäst (Maria)

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK